Murat Ongun’un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı: Tanık beyanları iftara

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu ile Gözaltına Alınan Murat Ongun’un İfade Süreci Tamamlandı

Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, İstanbul Adliyesinde savcılığa verdiği ifadesinde etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istemediğini belirtti. Ongun, örgüt üyesi olmadığını vurgulayarak etkin pişmanlık hükümlerini reddetti. Ayrıca tanık beyanlarına ilişkin çelişkiler olduğunu söyledi.

Emniyette verdiği ifadeleri tekrarlayan Ongun, Emrah Bağdatlı ile ilişkisini anlattı. Emrah Bağdatlı ile ticari bir ilişkisinin olmadığını belirten Ongun, iletişim koordinatörlüğü döneminde sıkça görüştüklerini ancak maddi bir kazanç olmadığını ifade etti.

Ses kayıtlarına ilişkin olarak Ongun, eleştirilerinin Reklam İstanbul isimli bir firma ile ilgili olduğunu belirtti. Ayrıca Medya ve Kültür A.Ş’de söz sahibi olduğu iddialarını da reddetti.

Tanık beyanlarına karşı çıkan Ongun, bu beyanların iftira olduğunu savundu. Gizli toplantı iddialarını reddeden Ongun, gazetecilere maddi destekte bulunduğu iddialarını da yalanladı.

Son olarak suçlamaları reddeden Ongun, serbest bırakılma talebinde bulundu.

Related Posts

PKK’lı grup, Öcalan’ın çağrısından sonra harekete geçecek: Bölge netleşti, törenle silah bırakacaklar!

Sürecin ilk adımı olarak bir grup örgüt üyesinin silah bırakacağı törenin Süleymaniye sınırlarında yapılması ısrarının “güvenlik” olduğu belirtildi

Muhammed Yakut’un cenazesinde ortaya çıktı: Zekeriya Öz’den yıllar sonra ilk fotoğraf

Firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz, geçtiğimiz günlerde Hollanda’da hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un Almanya’da düzenlenen cenazesinde ortaya çıktı.

CHP’li Antalya, Adıyaman ve Adana büyükşehir belediyelerine operasyon… CHP’li Şahbaz’dan iktidara ‘cunta’ mesajı: ‘Darbenin yeni ve ağır bir dalgası!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP’li belediyelere yönelik son operasyon ve gözaltılara tepki göstererek, “Bütün bunlar, ülkeye çöken sarayın 19 Mart cuntacıları ile gerçekleştirdiği devam eden darbenin yeni ve ağır bir dalgası. Ama sizin cuntanıza teslim olmuyoruz. Darbenin karşısında, Belediye Başkanlarımızın, halkımızın iradesinin yanındayız” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’ndan Mehmet Şimşek’e sert tepki: ‘Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor!’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı İmamoğlu “İki yıl önce %38 enflasyonla görevi alanlar, milletin çektiği bunca çileye rağmen %35’e düşüşü “başarı” diye sunuyor. Takdir milletimizindir!” dedi.

Denizden çıkan servet başlarını yaktı: 80’lik çift yargılanıyor

Fransa’nın batı kıyılarında 18’inci yüzyıldan kalma tarihi bir geminin enkazından çıkarılan altın külçelerin yasa dışı satışıyla ilgili olarak 80 yaşındaki roman yazarı Gay Courter ve 82 yaşındaki eşi Philip Courter mahkemeye çıkacak.

Saraçhane eylemcilerinden 15’ine tutuklama talebi

Saraçhane’deki mitingde gözaltına alınan 34 kişiden 15’i için tutuklama talep edildi. 19 kişi de adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edildi.