Kocaeli’den üreticiye ‘toprak’ çağrısı


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçilere Toprak Çağrısında Bulundu

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, çiftçilere 6 yılda 1 milyar TL kaynak sağladıklarını belirterek, “Topraktan kopmayın” çağrısında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İzmit Kullar yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı üretim fidanlığında katıldığı törende çiftçilere önemli desteklerin devam edeceğini açıkladı. Büyükakın, çiftçilerin üretim maliyetlerini azaltmak ve kazançlarını artırmak için çeşitli programlar yürüttüklerini vurguladı.

Başkan Büyükakın, oluşturulan kaynaklar hakkında konuşarak, “Milletin parasını kendi paramızdan daha özenli harcamalıyız. Bütçeyi doğru yönetmek mali olarak güçlenmenin bir yoludur. Üretimi artırarak tasarruf sağladığımız bu alanda toplamda 400 milyon liralık bir değer bulunmaktadır. Çiftçilere toplamda 1 milyar lira destek sağladık. Doğru yönetildiğinde bu kaynaklar çiftçilere aktarılmış olacaktır” şeklinde konuştu.

“Her Zaman Destek İçin Hazırız”

Büyükakın, çiftçilere destek olmak adına çeşitli tedbirler aldıklarını ve bu desteğin devam edeceğini belirterek şunları ifade etti: “Çiftçiye her türlü destek veriyoruz. Seracılık desteğini artırarak devam ettireceğiz. Topraktan kopmayan çiftçilere teşekkür ediyorum. Yeniden toprağa yönelmenin ve bereketi artırmanın yollarına her türlü desteği sağlamaya hazırız.”


Related Posts

Son dakika… CHP’nin ‘kurultay davası’ Asliye Ceza’ya gitti: Görevsizlik kararı kaldırıldı

Son dakika haberi… CHP kurultay davasında yeni gelişme yaşandı. Kurultay davası asliye ceza mahkemesinde görülecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemenin görevsizlik kararının kaldırıldığını duyurdu.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: ‘Heyetimiz Erdoğan ile buluşacak’

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda DEM Parti İmralı heyetinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini duyurdu.

Antalya’da feci kaza! 26 yaralı

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 26 kişi hafif yaralandı.

İçişleri Bakanlığı açıkladı: 30 gün içinde başvurmayan ehliyet sahipleri hakkını kaybedecek

31 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla eski tip ehliyet kullanımının sona ereceğini açıklayan İçişleri Bakanlığı, halihazırda sürücü belgesini yenilemeyen 4 milyona yakın sürücüye çağrı yaptı. Bakanlık, 30 gün içinde ehliyetlerini yenilemeyenlerin trafiğe çıkmayacağını hatırlatırken, eski ehliyet sahipleri ağustos ayı itibarıyla yenileme işlemi için 7 bin 438 TL ödemek zorunda kalacak.

Tek bir sözüyle uçuşlar yüzde 83 azaldı

Dünyanın dört bir yanından turistler, Japon bir manga sanatçısının gelecek öngörüleri nedeniyle yaz tatillerini iptal ediyor.

Bir ayda 3 ülke gezdi Ankara’da dinleniyor

Prof. Dr. Ali Erbaş, 8 yıllık görev süresinde 45 ülkeye 120 ziyaret yaptı. 2017’den beri 540 bin kilometre yol yaptı. Makamına 11 kilometre mesafedeki Anıtkabir’e 1 kez bile gitmedi.