Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, 20.00’da gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürtünerek durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma, kaza yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatabilen diğer yolcular, farklı bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceklerini açıkladı.

Related Posts

26. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali başladı

Büyükçekmece Belediyesince “Sevgi Birbirimize, Barış Hepimize” sloganıyla bu yıl 26. kez düzenlenen “Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali”nin resmi açılışı yapıldı.

Kuşadası’nda tur midibüsü devrildi: Yaralılar var

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, yabancı turistleri taşıyan tur midibüsü yan yattı. Kazada yaralananlar olduğu belirtiliyor.

Yargıtay açıkladı: Artık bu şekilde istifa edenler de tazminat alabilecek

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, işçilerin tazminat hakkına ilişkin dikkat çeken bir karara imza attı. Açıklanan yeni hükümle birlikte yıllık izne çıkacak işçinin izin süresi boyunca hak kazanacağı maaşın işçi izne ayrılmadan önce ödenmesine, tatil öncesi ücret ödenmemesi halinde söz konusu çalışanın sözleşmesini haklı olarak sonlandırabileceğine ve kıdem tazminatını eksiksiz alabileceğine hükmedildi.

AKP’li başkanın sendika zorbalığı!

Şanlıurfa Akçakale’de AKP’li Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın, işçileri yandaş sendikaya zorla geçirmeye çalıştığı iddia edildi. Direnenler ya görevden alındı ya da işten atıldı.

Ümit Özdağ’dan süreç eleştirisi: ‘Anlaşılan istendiği gibi gitmiyor’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PYD’nin silah bırakmayacaklarına yönelik yeni bir açıklama yaptığına dikkati çekerek, “Anlaşılan süreç bütün zorlamalara rağmen istendiği gibi ilerlemiyor. PKK terör şefleri bir yandan Türkiye’de anayasanın Kürtleri ayrı bir kurucu millet olarak tanımasını, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun en azından özerk bölge olarak PKK yönetimine bırakılmasını Türkiye’yi ise birlikte yönetmeyi talep ediyorlar” iddiasında bulundu.

Ünlü iş insanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullanmıştı! Genç avukat hayatını kaybetti

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi, günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybetti.