İsrail’den arefe gecesi Beyrut’a hava saldırısı

İsrail, Beyrut’taki Hizbullah Tesislerine Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail ordusu, Beyrut’un Dahiye bölgesine hava saldırıları gerçekleştirdiğini duyurdu. Yapılan yazılı açıklamada, Hizbullah’a ait insansız hava aracı üretim tesislerine saldırı düzenlendiği belirtildi.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başkent Beyrut’un güneyinde bulunan Hades, Hureyk ve Burc el-Baracine bölgelerindeki 4 binanın işaretlendiği haritayı paylaştı.

Adraee, söz konusu binaların Hizbullah’a ait tesisler olduğunu iddia ederek çevredeki binaların tahliye edilmesi çağrısında bulundu.

İsrail, 27 Kasım 2024’te Lübnan ile yapılan ateşkes anlaşmasına rağmen sık sık bu anlaşmayı ihlal ediyor.

Related Posts

Musk-Trump gerilimi uzaya taştı: SpaceX’ten NASA’ya şok tehdit

Elon Musk, Trump’ın tehditlerine sert yanıt verdi. SpaceX CEO’su, uzaya insan taşıyan Dragon kapsülünü hizmetten çekebileceğini açıkladı. Bu hamle, NASA’yı Rusya’ya yeniden bağımlı hale getirebilir.

Kargo işine robotlar alındı: Kapınızı çalarlarsa bunu söyleyin

İnsan gibi yürüyebilen ve konuşmaları anlayabilen insansı robotlarla teslimat yapmaya hazırlanan şirket, sessiz bir denemeye başladı. Yapay zekâyla donatılmış robotlar, siparişleri sadece getirmekle kalmayacak, sizinle iletişim kuracak.

Son Dakika… Beykoz Belediyesi’ne yönelik fezleke iddianameye dönüştü! 69 yıl hapis istemi

Son Dakika Haberi…. Beykoz’un görevden uzaklaştırılan tutuklu Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in da arasında bulunduğu 26 kişi hakkında hakkında “örgüt hiyerarşisi içinde ihaleye fesat karıştırmak, nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik” suçlarından hazırlanan fezleke iddianameye dönüştü. Yargılama ise 2 Eylül’de yapılacak.

Trabzon’da selde kaybolan kişi, bahçesindeki suyu tahliye ediyormuş

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde etkili olan sağanakta sele kapıldığı üzerinde durulan Hüseyin Aydın’ı (72) arama çalışmaları 3’üncü gününde sürüyor. Aydın’ın kaybolmadan önce su biriken bahçesinde tahliye çalışması yaptığı öğrenildi.

Tesettür giyimi satma bahanesiyle dolandırıcılık yaptılar: O çete çökertildi

Sosyal medyada açtıkları sayfalar üzerinden tesettür giyimi sattıkları iddiasıyla dolandırıcılık yapan çete, polis tarafından çökertildi. Kars merkezli İstanbul ve Sakarya’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 11’i tutuklandı.

Özel mağduriyet yerine rantçıları ve bantçıları dinliyor

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmirliler’in günlerdir en temel belediyecilik hizmeti temizlik ve ulaşımdan mahrum bırakılarak cezalandırıldığını CHP Genel Başkanı’nın buna seyirci kaldığını söyledi. İnan, “Sayın Özgür Özel, İzmir’in mağduriyetini dinlemek yerine rantçıları, bantçıları, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk soruşturmasının muhataplarını savunuyor” dedi.