İran’da fabrikada patlama: 1 kişi öldü

İsfahan’da Fabrika Patlamasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İran’ın İsfahan eyaletinin Şahinşehr kentinde meydana gelen bir fabrika patlamasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

İsfahan Valiliği Kriz Yönetimi Genel Müdürü Mensur Şişefuruş, patlamanın yerel saatle 10.30’da Şahinşehr’deki bir fabrikanın deposunda meydana geldiğini belirterek acil durum ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini açıkladı.

Detaylar Net Değil

Durumu kontrol altına alan Şişefuruş, patlamada bir kişinin hayatını kaybettiğini ve iki kişinin yaralandığını belirtti. Patlamanın nedeni henüz netlik kazanmamış olsa da yetkililer tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Hafta başında Bender Abbas Limanı’nda meydana gelen ve 70 kişinin ölümüne neden olan patlamanın gölgesinde yaşanan bu olay, ülkede endişe yarattı.

Related Posts

Özcelep’in ‘İSKİ’ye baskın’ görüntüleri: ‘Kan akacak, Trabzon’da elli kişiyi zor tutuyorum’

İBB’yi hedef alan yeni operasyonda gözaltına alınan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’yı rüşvet istemekle itham eden maden şirketi yetkilisi İdris Özcelep’in, İSKİ binasına zorla girmeye çalıştığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İtalya’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek.

Ehliyeti eski olanlar dikkat! Son tarih için uyarı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, eski tip sürücü belgelerinin kullanımlarının 31 Temmuz 2025’te dolacağı belirtti. Müdürlük, eski tip sürücü belgesi olanlar için kısa sürede randevu alması uyarısında bulunuldu.

Çok satanlar listesindeki yazar ölü bulundu: Polis cinayetten şüpheleniyor

Almanya’nın en çok satanlar listelerinde önemli bir yere sahip olan yazar Fröhlich’in ölü bulunduğu ve cinayet soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Tokat’ta aşırı yağış sele neden oldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil elektrik direğine çarpınca iki kişi hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir