İmamoğlu İnşaat’ın ‘usulsüzlüklerini’ sıraladılar! Murat Ağırel’den sert tepki: ‘Böyle büyük bir kepazelik olabilir mi?’

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu inşaat şirketine ait üç inşaat projesi inceleme raporlarına girdi. Soruşturma yandaş medya tarafından “Yüzyılın yolsuzluğu” diye nitelendirirken dün Anadolu Ajansı, İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlere ait raporları yayınladı.

Haberde “usulsüzlükler” şöyle sıralandı:

Gürpınar’daki 16 bloktan oluşan 8 ikiz villanın çatı mahya yüksekliği 80-100 cm yüksek imal edildi.

Çatı eğimleri çift kırımlı yapıldı.

A1 Blok’un 1. Bodrum dükkan katı 4,50 metre yerine 4 metre imal edildi.”

Bir başka proje için “Atama yapılmadan yapı denetim firması seçildi. Bodrum katlardaki alanlara spor odası, koridor, teknik alan ve hobi odası ve duvar bölmeleri yapılmadı, kullanıcının tercihine bırakıldı. Salon-mutfak mahallinden terasa ilave çıkış kapısı yapıldı, yatak odalarının eni 290 santimetreden 350 santimetreye çıkarıldı. Terasın eni 350 santimetreden 290 santimetreye düşüldü” tespiti yapıldı.

“BÖYLE BÜYÜK BİR KEPAZELİK OLABİLİR Mİ?”

Yazarımız Murat Ağırel, haberin servis edildiği iletiyi paylaşıp şunları yazdı:

“Servis edilen haberlere bak!

Şaka gibi. Ama değil.

Bir şey bulabilmek için bir şeyler denenmiş…

Ama bir şey bulunamayınca, bir şeyler yazmışlar.

Terasa ek kapı koymuşlar.

Mutfak tam 15 santim büyükmüş!

Allah aşkına, biri bu yolsuzluk kasırgasını durdursun!

Terasa kapı yapmak ne demek?

Böyle büyük bir kepazelik olabilir mi!?”

Related Posts

Ehliyeti eski olanlar dikkat! Son tarih için uyarı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, eski tip sürücü belgelerinin kullanımlarının 31 Temmuz 2025’te dolacağı belirtti. Müdürlük, eski tip sürücü belgesi olanlar için kısa sürede randevu alması uyarısında bulunuldu.

Çok satanlar listesindeki yazar ölü bulundu: Polis cinayetten şüpheleniyor

Almanya’nın en çok satanlar listelerinde önemli bir yere sahip olan yazar Fröhlich’in ölü bulunduğu ve cinayet soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Tokat’ta aşırı yağış sele neden oldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.

Otomobil elektrik direğine çarptı: 2 ölü

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil elektrik direğine çarpınca iki kişi hayatını kaybetti.

Deprem çantasında bulunması gerekenler

İstanbul’da 23 Nisan’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, “afet ve acil durum çantasında neler olmalı?” sorusunu da yeniden gündeme getirdi. AFAD, deprem çantasında olması gereken malzemeleri derledi.

25 kişi öldü: ABD basını, İran limanındaki patlamanın kaynağını yazdı

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 25 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı.