Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

İYİ Parti’den MHP’li Semih Yalçın’a çok konuşulacak yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yalçın’ın sözlerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten yanıt geldi.

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Yeni haftada kavrulacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, hafta boyunca etkili olacak hava durumuna ilişkin bilgi verdi. Çelik, yapılan son değerlendirmelere göre sıcaklıkların yeni haftayla …

SDG’den ABD Büyükelçisi’ne “özerklik” tepkisi, Şam – Kuzey Suriye görüşmeleri kesildi

ABD Temsilcisi Barrack federasyona kapıyı kapattı. Kuzeydoğu Suriye Yönetimi yazılı açıklama ile talebini yineledi: “Tüm bileşenlerin haklarını güvence altına alan yeni anayasa”

Filistin: Sivillerin korunması ve yardım girişi için İsrail’in Gazze’ye saldırıları derhal durdurulmalı

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde kadın, çocuk ve yaşlı ayırımı yapmadan sivil halka karşı toplu katliamları sürdürdüğüne dikkati çekerek, Filistinli sivillerin korunması ve bölgeye yeterli miktarda insani yardım girişinin sağlanması için İsrail’in saldırılarının derhal durdurulması çağrısında bulundu.

Kediyi kurtarmak isterken dere yatağına düştü: O anlar kamerada

Tokat’ın Erbaa ilçesinde korkuluklarda mahsur kalan kediyi kurtarmaya çalışan Derya Bolat (23) dere yatağına düşüp yaralandı. Bolat, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İmamoğlu’nun afişlerinin toplatılmasına Bakan Yerlikaya’dan tek cümlelik yanıt

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İmamoğlu’nun afişlerinin toplatılmasına ilişkin soru önergesine yanıt verdi. Yerlikaya görev ve sorumluluk alanlarında yer almadığını belirtti.