Erdoğan’dan Özel’e tepki: Nefesi 2028’e kadar yetecek mi, göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 27 Nisan’da Demokrasimize Vesayetin Gölgesine İzin Vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, 27 Nisan’da Meclis iradesini hiçe sayan girişime değinerek, demokrasimize vesayetin gölgesine izin vermeyeceklerini belirtti. 15 yıl önce 2023 vizyonunu açıkladıklarını ve şimdi de 2053 hedeflerine odaklandıklarını vurgulayan Erdoğan, partisinin geçmişten aldığı ilhamla geleceğe güvenle baktıklarını ifade etti. Erdoğan, siyasi rakiplerine yönelik eleştirilerde bulunarak, ülkenin siyasi geleceğinin milletle sağlanacak bağ ile şekilleneceğini vurguladı.

CHP’ye Sert Sözler

Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın daha nice zaferler kazanacağını söylerken, CHP’yi eleştirerek, toksik muhalefet anlayışının Türk demokrasisinin kalitesini düşüren temel sorunlardan biri olduğunu belirtti. CHP liderine yönelik de sert sözler söyleyen Erdoğan, siyasi arenada dedikodu ve iftira ile siyaset yaparak ülkeye zarar verdiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İddiaları

Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik çıkan spekülasyonlara da değinen Erdoğan, rakip partileri eleştirerek, bu tür iddiaların boş olduğunu ve CHP’nin hedeflediği başarıya ulaşamayacağını belirtti. Son olarak, siyasi rakiplerinin şeffaf olacaklarını iddia etmelerine rağmen bantçı olmalarını eleştiren Erdoğan, maraton gibi uzun soluklu bir siyasi yarış içinde olduklarını ve AK Parti’yi her yerde hissettirmelerini istedi.

Related Posts

BM: Ermeni Apostolik Kilisesi ile ilgili durumun çözüme kavuşturulmasını umuyoruz

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, Ermeni Apostolik Kilisesi etrafındaki durumun yasal süreç çerçevesinde çözüme kavuşturulmasını umduklarını belirtti.

19 yaşındaki Bünyamin’i sokak ortasında öldürdüler

Kötü haber Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden geldi. Sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan Bünyamin Ermiş (19), hayatını kaybetti.

Emekli maaşlarında ATM zorunlu oldu

Almanya’da emekli maaşları ile ilgili önemli bir değişikliğe gidildi. Söz konusu değişiklikte banka hesabı ve ATM zorunlu oldu.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.

Ali Babacan: Sözcü TV’yi kapatarak iktidarda mı kalacaksınız?

Babacan, Sözcü TV’ye verilen yayın durdurma cezasına üzerinden iktidarı eleştirdi.

Son Dakika… Antalya’da başkan vekili seçiminin tarihi belli oldu

Son Dakika Haberi… Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanma kararı sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından başkan vekili seçiminin cuma günü yapılması kararı aldı. Seçimde 112 üye oy kullanacak.