Billur Kalkavan’ın ölen kardeşi hakkındaki sahte alkol iddiası yalanlandı

Billur Kalkavan’ın Kardeşi Rıza Kalkavan’ın Ölüm İddialarına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Rıza Kalkavan’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan sahte alkol iddialarına kardeşleri Sibel Civelek tarafından yalanlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, cenazede Rıza Kalkavan’ın sahte alkolden hayatını kaybettiği iddialarına cevap veren Sibel Civelek, “Birlikte yaşıyorduk. Zaman zaman alkol alırdı. Fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Gece saat 03.00 sıralarında rahatsızlandı, hemen hastaneye kaldırdık. Yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Rıza Kalkavan’ın 40 yıllık arkadaşı olan Mehmet Yalçın ise, “40 yıllık asker arkadaşımdı. Dünya tatlısı bir insandı. Kimsenin kalbini kırmayan iyi bir insandı. Alkol kullanırdı fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Büyük kulüp ve kaliteli yerlere takılır, sık sık sağlık kontrolünü yapardı” ifadelerini kullandı.

Apartman görevlisi Uğur Naz ise, siparişleri kendisinin aldığını ve Rıza Kalkavan’ın sık sık alkol tükettiğini belirterek, “Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, yalnızlığını kedisiyle paylaşıyordu. Siparişleri etrafındaki Tekel bayilerinden ben alıyordum. Alkolün sahte olduğuna dair bir bilgim yok” dedi.

Öte yandan, Rıza Kalkavan’ın sahte içkiden öldüğü iddialarını ortaya atan spor yazarı Asena Özkan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, “Rıza Kalkavan ile arkadaştık. Sık sık telefonla görüşürdük. İçki içen bir insandı. Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, sık sık içki içmeye başladı. Ruhi olarak çöküş yaşadı. Alkol fiyatlarının yüksek olması insanları ucuz ev yapımı alkollere yöneltti. Bu nedenle birçok ölüm olayı meydana geldi. İçki fiyatlarının yüksek olmasının ve ucuz ev yapımı içkilerin artmasının ölümlere yol açtığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Related Posts

Son dakika… İran’dan yeni füze saldırısı

İran’dan 4 dalga halinde fırlatılan füzeler Tel Aviv’i vurdu. Beerşeba’da bir apartman bloğunun vurulduğu belirtilen saldırılarda 6 kişinin hayatını kaybettiği öne sürüldü.

İkinci ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ vakası çıktı

Disiplin soruşturması kapsamında savunma vermesi istenen öğrencilerin de aynı teğmenler gibi okuldan tamamen ya da geçici süreyle “ihracı” gündeme gelebilir.

Flaş… Flaş… Flaş… İran Katar’daki ABD üssünü vurdu!

Ajanslar gelen bilgiye göre; Katar’ın başkenti Doha’da patlama sesleri yükseldi. İran, Katar ve Irak’taki ABD askeri üslerini hedef alan “Beşaretü’l-Feth” (Zaferin Müjdesi) adlı operasyon başlattığını duyurdu. İsrail Tahran’ı vurdu! Güvenlik …

Bir görünüp bir kayboluyor… Mahalleli alarma geçti, yakalamak için tuzak kurdu

Mersin’in Tarsus ilçesinde saklandığı sitedeki evlere giren maymun, bir binanın damına kurulan kafes yardımıyla yakalanmaya çalışılıyor.

Yeniden Refah’tan ekonomi yönetimine sert eleştiri

Türkiye genelinde ekonomi merkezli politikalarıyla ses getiren Yeniden Refah Partisi, Adana teşkilatında da saha faaliyetlerine hız vererek hem toplumsal nabzı yokladı hem de partiye olan teveccühü artırdı. İl Başkanı Özkut Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeniden Refah Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da gücümüzü artırıyoruz. Bundan sonra söz aziz milletimizindir. Hedefimiz iktidar” dedi.

Müzik festivalinde skandal! Fransa’da kadınlara iğneli saldırı!

Fransa’da müzik festivalinde kadınlara şırıngalarla saldırdılar.