Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

İnsanlık bu zulme sesini yükseltmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in 22 aydır Filistin halkını canice katlettiğini belirterek, “Bu barbarlık karşısında, İslam ülkeleri başta olmak üzere, vicdan sahibi tüm ülkelerin ve halkların sesini daha fazla yükseltmesi şarttır” dedi. Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile ortak basın toplantısında Gazze’deki soykırıma dikkat çekti. Erdoğan, “Terör devleti İsrail, 360 kilometrekareye hapsettiği Gazze’de kardeşlerimize soykırım uyguluyor. Gazze’den, Nazi kamplarından çok daha kötü, daha vahşi ve insanlık dışı fotoğraflar geliyor” ifadelerini kullandı.

Erzurum’da Askeri Midibüs Devrildi

Servis midibüsünün devrilmesi sonucunda 13 kişi hafif yaralandı, hayati tehlikeleri yok.

Almanya’da helikopter nehre düştü: 1 pilot kayıp

Almanya’nın Saksonya eyaletindeki Leipzig kenti yakınlarında bulunan Grimma kasabasında bir helikopter Mulde Nehri’ne düştü. Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Helikopterin Federal Alman Ordusu (Bundeswehr) adına görevde olduğu düşünülüyor. Resmi …

26. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali başladı

Büyükçekmece Belediyesince “Sevgi Birbirimize, Barış Hepimize” sloganıyla bu yıl 26. kez düzenlenen “Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali”nin resmi açılışı yapıldı.

Kuşadası’nda tur midibüsü devrildi: Yaralılar var

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, yabancı turistleri taşıyan tur midibüsü yan yattı. Kazada yaralananlar olduğu belirtiliyor.

Yargıtay açıkladı: Artık bu şekilde istifa edenler de tazminat alabilecek

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, işçilerin tazminat hakkına ilişkin dikkat çeken bir karara imza attı. Açıklanan yeni hükümle birlikte yıllık izne çıkacak işçinin izin süresi boyunca hak kazanacağı maaşın işçi izne ayrılmadan önce ödenmesine, tatil öncesi ücret ödenmemesi halinde söz konusu çalışanın sözleşmesini haklı olarak sonlandırabileceğine ve kıdem tazminatını eksiksiz alabileceğine hükmedildi.