Trump, Papalığa da el attı: Kendi fotoğrafını paylaştı

ABD Başkanı Donald Trump, Yapay Zeka ile Papa Olarak Resmedildi

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabında yapay zeka ile üretilmiş bir fotoğrafı paylaşarak “Papa” olarak resmedildi. Paylaşımda herhangi bir yazı yer almazken, Trump beyaz papa kıyafetiyle fotoğrafta yer alıyor.

Yayınlanan görsel, 22.30’da Washington saatiyle paylaşıldıktan sonra sosyal medyada hızla yayıldı. Yarım saat sonra aynı fotoğraf resmi Beyaz Saray hesabından da paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta Beyaz Saray’da bir gazetecinin yeni Papa hakkındaki sorusuna esprili bir yanıt veren Trump, “Papa olmak isterdim. Bu benim bir numaralı tercihim olurdu. Bilmiyorum. Bir tercihim yok. Ama şunu söylemeliyim ki New York adında bir yerden çok iyi bir kardinalimiz var, bakalım ne olacak.” demişti.

Papa Francis 21 Nisan tarihinde vefat etmişti. Kardinaller meclisi ise 7 Mayıs Çarşamba günü toplanarak yeni Papa’yı seçecek. Konklav’a 135 kardinalin katılması bekleniyor.

Related Posts

Gazze’de anneler çaresiz: Minik bedenler göz göre göre eriyor

Terör devleti İsrail’in, 2 Mart’tan bu yana hiçbir insani yardımın girişine izin vermediği Gazze’de yüksek derecede açlık yaşanıyor. Gıdaya erişemeyen, ilaç bulunmadığı için tedavi olamayan ve bir deri bir kemiğe dönen çocuklar hayata veda ediyor. Yetersiz beslenme kaynaklı 70 bin çocuk tedaviye muhtaç. 5 yaş altı en az 3 bin 500 çocuk ise açlıktan ölümle pençeleşiyor.

Pakistan Ordusu’ndan ilk açıklama: Hindistan sivilleri vurdu

Hindistan, Pakistan’da 8 farklı noktaya eş zamanlı füze saldırısı düzenledi. Saldırılarda ilk belirlemelere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı. Pakistan Ordu Sözcüsü Ahmed Şerif Chaudhry, Hindistan’ın “Terör noktalarını hedef aldık, Pakistan’a ait hiçbir tesisi vurmadık” söylemlerini yalanlayarak, “Vurdukları her hedef sivil yapıydı” açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA! Hindistan Pakistan’a füzelerle saldırdı

Hindistan ordusu, Pakistan ve Pakistan’ın kontrolündeki Azad Keşmir bölgesindeki “hedeflere” karşı askeri operasyon başlattığını duyurdu. Pakistan Askeri Sözcüsü ise Hindistan’nın Pakistan’ın Muzafferabad kentinin 3 bölgesine füzelerle saldırdığını …

YÖK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında işbirliği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar işbirliği protokolü imzaladı. YÖK Başkanı Özvar, protokolle iki kurumun şiddetle mücadeleden kadın ve engelli bireylerin yükseköğretime erişimine, sosyal hizmet projelerinden akademiye geniş yelpazede işbirliği yapacağını belirtti.

PKK’lı terörist sınır kapısında yakalandı

Kilis’te, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi S.E.A., tutuklandı.

ABD’den Tayland sınırında faaliyet gösteren Myanmar’daki milis gruba yaptırım

ABD Hazine Bakanlığı, Myanmar’ın Tayland sınırındaki “Sınır Muhafız Güçleri” (BGF) adlı milis gruba, “insan kaçakçılığı ve çevrim içi dolandırıcılık” yaptığı gerekçesiyle yaptırım uyguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir