Muğla Dalaman, EMITT Fuarı’na hazır

MUĞLA (İGFA) – EMITT Turizm Fuarı, dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olarak bilinmektedir. Fuar, 5-7 Şubat 2025 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu yıl Dalaman Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerini ve tarihi mirasını ziyaretçilere tanıtmak için fuarda yer alacak. Dalaman standı, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Salon 7’de 7461 numaralı stantta konumlanacak.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, fuar hazırlıklarının tamamlandığını belirterek herkesi Dalaman standını ziyaret etmeye davet etti.

Sezer Durmuş, Kille Koyu, Kayacık Sahili, Kapukargın Kükürt Kaplıcası gibi doğal güzelliklere sahip olan Dalaman’ın turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayarak, “Dalaman, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve kültürel değerleriyle ülkemizin gözde noktalarından biridir. Bu yüksek turizm potansiyeline sahip ilçemizi EMITT Fuarı’nda tanıtmak için standımızı açacağız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak katılacağımız fuarda, Salon 7’deki 7461 numaralı stantta olacağız. Dalaman’ın huzur dolu atmosferini ve benzersiz güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi standımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Rehabilitesi konulu toplantı, Adana Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü binasında yapıldı.

Hamas: İsrail kutsal mekanlara karşı açık saldırganlığını sürdürmek için Arap ve İslam halklarının suskunluğundan faydalandı

Hamas, İsrailli fanatik Yahudilerin ve Tel Aviv hükümetindeki aşırı sağcı yetkililerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Mescid-i Aksa’ya yönelik artan baskınlarına karşı, Müslümanların bu kutsal mabedi korumak ve kurtarmak için hareket geçmekle sorumlu olduğunu vurguladı.

ABD’nin Husilerle yaptığı ateşkesi, İsrail televizyondan öğrendi

ABD ile Yemenli Husiler arasında varılan ateşkes İsrail’i kapsamıyor. Trump yönetimi saldırıları durdurduğunu ilan etti ancak Husiler, yalnızca Amerikan hedeflerine karşılık verdiklerini savundu. İsrail’e yönelik tehditlerin süreceği mesajı Kudüs’te şaşkınlık yarattı. Ateşkes kararı önceden bildirilmediği için İsrail hükümeti gelişmeden Oval Ofis’teki açıklamayla haberdar oldu.

Saraçhane eylemleri için 45 gün sonra iddianame: Gençlere hapis isteniyor!

İstanbul’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması sonrası Saraçhane’deki protestolarda gözaltına alınıp tutuklanan gençlerden tutuklu 14 ve tutuksuz 2 kişinin “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla hapsi isteniyor.

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

Vergi olmayan tek ülke: Sadece 63 kişi yaşıyor

Avrupa’nın ortasında, yalnızca 63 kişinin yaşadığı ve hiçbir ülke tarafından tanınmayan sıra dışı bir ülke yükseliyor. Vergisiz ve müdahalesiz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir